Κλειστόν Λόγω Μνημονίου - Μαύρο στους κυβερνητικούς υποψηφίους!

Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΣ...!!!

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ;

Λαέ της Αθήνας δεν χρειάζεται να πας στις κάλπες την Κυριακή. Δεν υπάρχει λόγος να ψηφίσεις....

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσα από την εκπομπή του "Ζούγκλα", αποφάσισε για Δήμαρχο Αθήνας....

Ναι λοιπόν. Δήμαρχος είναι ο Γιώργος Καμίνης!!! Τον πείραξε τόσο πολύ τον Μάκη, που δεν πήγε ο Νικήτας Κακλαμάνης στην εκπομπή του και αποφάσισε να φιλοτεχνήσει το προφίλ του κ.Καμίνη με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο! Δήμαρχε τον ανέβαζε, δήμαρχε τον κατέβαζε!!! Και δώστου χαρές ο Καμίνης! Γελούσε ολόκληρος από χαρά! Μάκη το μόνο που ξέχασες να μας πεις είναι, ότι ο Καμίνης είναι ιδανικός για πρωθυπουργός της χώρας!!! Αυτές οι υπερβολές θα μας μείνουν αξέχαστες!!! Συγχαρητήρια πάντως για την εκλογή του Καμίνη. Να ευχηθούμε καλό έργο!!!!!

http://fonaklas.blogspot.com/2010/11/blog-post_4776.html

Νικήτας Κακλαμάνης: «Ο Καλλικράτης δεν θα ξεκινήσει»

«Αν δεν δοθούν καινούριοι πόροι για τον ‘Καλλικράτη’ δεν θα ξεκινήσει και δεν θα εφαρμοστεί» δήλωσε την Πέμπτη στο ΣΚΑΪ ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών με τη ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.«Η εφαρμογή του ‘Καλλικράτη’ χωρίς πόρους συνιστά παράβαση... του άρθρου 102 του Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο η όποια αρμοδιότητα μεταφέρεται προς τα κάτω θα πρέπει να συνοδεύεται από το κονδύλι της» επισήμανε.

Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε και στο κόστος του Αθήνα 9,84 τονίζοντας ότι έχει μειωθεί κατά την τελευταία τριετία. «Έχουμε κατά 37% λιγότερο προσωπικό, ενώ έχει υπερτριπλασιάσει τα έσοδα του από διαφημίσεις.» υποστήριξε.

http://aetos-grevena.blogspot.com/2010/11/blog-post_5262.html

Καβάλα: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν, από άνδρες του Λιμενικού Σώματος στην Καβάλα, ένας 34χρονος και ένας 58χρονος.
Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του 34χρονου, βρέθηκαν οχτώ πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 1.395 γραμμαρίων, μια διάφανη νάιλον συσκευασία κατεργασμένης ινδικής κάνναβης, μεικτού βάρους 21 γραμμαρίων, και μια διάφανη νάιλον συσκευασία με σπόρους ινδικής κάνναβης, μεικτού βάρους 03 γραμμαρίων.
Σε ανάλογο έλεγχο που έγινε και σε άλλο διαμέρισμα, στο οποίο διέμεναν και οι δυο συλληφθέντες, βρέθηκαν οχτώ δέματα, σε νάιλον συσκευασίες, ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 7.634 γραμμαρίων, δεκατέσσερις νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 2.454 γραμμαρίων και τρεις γυάλινες συσκευασίες που είχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 750 γραμμαρίων.

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;