Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ από το Ράδιο Αρβύλα σε γυμνές φωτογραφίες

Μας το ζητήσατε και έχουμε μάθει να μην χαλάμε χατήρι σε κανέναν. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τις δύο γυμνές φωτογραφίσεις της Χριστίνας Μουστάκα από το Ράδιο Αρβύλα και σας τις παρουσιάζουμε...Απολαύστε!

Εν αμφιβόλω το σχέδιο «Καλλικράτης», σύμφωνα με τον Ν.Κακλαμάνη

Εν αμφιβόλω τίθεται η πορεία υλοποίησης του προγράμματος «Καλλικράτης», σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος σε επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση εκφράζει προβληματισμό και αγωνία για τις μειώσεις στους ανά μήνα καταβαλλόμενους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, οι οποίες ξεπερνούν το 35%.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει πως η εξέλιξη αυτή έχει ως συνέπεια να ασφυκτιούν οι δήμοι περαιτέρω οικονομικά, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις τρέχουσες οικονομικές τους υποχρεώσεις και κυρίως τις μισθολογικές.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ επιπρόσθετα τονίζει ότι οι δήμοι έχουν οι ίδιοι προχωρήσει σε μείωση των δαπανών τους, αναλαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί στη συνολική προσπάθεια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης.

Με δεδομένη τη διαμορφούμενη κατάσταση, αναφέρει, τίθεται εν αμφιβόλω η πορεία υλοποίησης του προγράμματος «Καλλικράτης», και για το λόγο αυτό ο Νικήτας Κακλαμάνης ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να περιορισθούν οι μειώσεις των αυτοτελών πόρων στο ελάχιστο, αρχής γενομένης από το μήνα Απρίλιο.

http://www.tanea.gr/

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;