"Έφυγε" η Δούκισσα.........

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 69 ετών, άφησε τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της Αθήνας η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Δούκισσα, μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο.


Η Δούκισσα πρωταγωνίστησε στο μουσικό στερέωμα για περισσότερο από τρεις δεκαετίες.
Είχε γεννηθεί στις 8 Φεβρουαρίου του 1941 στο Πασαλιμάνι του Πειραιά. Στα δώδεκά της χρόνια πήρε μέρος σε ένα διαγωνισμό ταλέντων βγήκε πρώτη και δούλεψε στο Πασαλιμάνι για ένα καλοκαίρι. Στη συνέχεια δούλεψε συνδυάζοντας το χορό και το τραγούδι, ενώ μετά από κάποιο διάστημα την κέρδισε αποκλειστικά το τραγούδι.
Στη δισκογραφία μπήκε το 1956. Παράλληλα με το τραγούδι, ασχολήθηκε και με τον κινηματογράφο παίζοντας σε 10 ταινίες.
Η Δούκισσα συνεργάστηκε με τους περισσότερους μεγάλους συνθέτες. Τα τραγούδια της όπως το  "Άνθρωποι είμαστε ", οι "Αναμνήσεις", το  "Ατάκα κι επί τόπου", το "Παληκάρια", το "Θέλω τα όπα μου", "Το μωρό", έγιναν διαχρονικά. Έκανε δύο γάμους και απέκτησε δύο γιους.
Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Παράταση στις εξεταστικές

Παράταση των εργασιών των Ειδικών Επιτροπών της Βουλής που διερευνούν τις τρεις επίμαχες υποθέσεις Siemens, Βατοπέδι και Ομόλογα, αποφάσισε ομόφωνα η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.
Ειδικότερα, η Εξεταστική Επιτροπή που ασχολείται με την υπόθεση της Siemens και θα έπρεπε σήμερα να ολοκληρώσει τις εργασίες της, πήρε προθεσμία μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.
Η Προανακριτική Επιτροπή που εξετάζει την υπόθεση Βατοπεδίου θα ολοκληρώσει τις εργασίες της στις 15 Οκτωβρίου και όχι την ερχόμενη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ενώ οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τα ομόλογα θα παραταθούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Γ. Δημαράς: Με Νίκο Γαλανό στον Πειραιά

Μία ακόμη μεταγραφή από το χώρο της Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει πιθανότατα αύριο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου όπου θα παρουσιασθεί το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του ο Γιάννης Δημαράς.
Για να διαβάσετε σχετικά κάντε κλικ εδώ:
http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8253
Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή του Συνασπισμού και του ΠΑΣΟΚ Νίκο Γαλανό ο οποίος θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης.gr, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Επίσης αντιπεριφερειάρχες θα είναι μεταξύ άλλων ο «καραμανλικός» πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Κουρούσης ο οποίος ωστόσο στήριξε την Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματική μάχη της ΝΔ στον κεντρικό τομέα Αθηνών, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Παναγούλης (μάλλον σε έναν από τους τέσσερις τομείς της σημερινής Νομαρχίας Αθήνας) και ο δημοσιογράφος και πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Νάσος Αθανασίου, με τον δεύτερο να μην κατεβαίνει όμως στην Ανατολική Αττική όπως είχε αρχικά αποφασισθεί (διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ κάνοντας κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8101) αλλά, επίσης, σ’ έναν από τους τέσσερις τομείς της σημερινής νομαρχίας Αθηνών.

aftodioikisi.gr

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;