Μυστικό γκάλοπ-σοκ για την Περιφέρεια Αττικής...

Σε απόσταση αναπνοής ο Δημαράς από τον Σγουρό.
Τέταρτος ο Κικίλιας, μετά τον Μητρόπουλο! Στο 50% η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ
και στο 25% της ΝΔ.Τι ποσοστά παίρνει ο καθένας...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR!
Ευρήματα - σοκ περιλαμβάνει, σύμφωνα με αξιόπιστες και αποκλειστικές πληροφορίες μου, η τελευταία κρυφή κυλιόμενη δημοσκόπηση που έφθασε σε κομματικό επιτελείο για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ένα μήνα πριν από τις κάλπες, το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είναι μικρό, η συσπείρωση των κομμάτων πολύ χαμηλή και η αποχή προβλέπεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Πιο σοκαριστικά είναι τα ποσοστά που με...

βάση αυτά τα στοιχεία συγκεντρώνουν, αυτή τη στιγμή, οι βασικοί υποψήφιοι για την Περιφέρεια Αττικής.
Κατά τις πληροφορίες, λοιπόν, στο κρυφό αυτό γκάλοπ ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σγουρός συγκεντρώνει περίπου 21% ενώ η συσπείρωση του κυβερνώντος κόμματος κινείται γύρω στο 50%. Δηλαδή πολύ χαμηλά.
Δεύτερος έρχεται ο Γιάννης Δημαράς με ποσοστό γύρω στο 17%. Δηλαδή σε απόσταση αναπνοής.
Η έκπληξη βρίσκεται στο τρίτο πρόσωπο που είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 11%.
Ο υποψήφιος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας στο γκάλοπ αυτό έρχεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τέταρτος (!) με ποσοστό της τάξης του 9% ενώ η συσπείρωση της ΝΔ βρίσκεται σε τραγικά επίπεδα, μόλις στο 25%. Και ακολουθεί λίγο πιο πίσω ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης.

Κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τα κόμματα κάνουν συνέχεια και εφόσον οι τάσεις αυτές συνεχιστούν η εκλογική αναμέτρηση μπορεί να αποδειχθεί εντελώς απρόβλεπτη. Είναι πάντως βέβαιο ότι στο διάστημα που απομένει μέχρι την 7η Νοεμβρίου θα δοθούν σκληρές μάχες από όλες τις πλευρές...

Η απάντηση των παικτών του ΑΠΟΕΛ στο κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας από οπαδό

η απάντηση του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη απάντηση στον Χριστόφια και τους χορηγούς* του.

Κατά την διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας στην Κύπρο, συναντήθηκαν ξανά δύο διαφορετικοί κόσμοι στις κερκίδες του σταδίου. Από την μία, οι γαλανόλευκες να κυματίζουν παντού, πανό να αναγράφουν «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» και πατριωτικά συνθήματα και από την αντίπερα όχθη κάποιοι ανθέλληνες «οπαδοί» της Ομόνοιας που στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έκαψαν μια Ελληνική Σημαία. Η απάντηση των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ δεν άργησε να έρθει…


Αφού φιλοδώρησαν με τρία γκολ την Ομόνοια, το πανηγύρισαν δεόντως! Πήραν στα χέρια τους μια Ελληνική Σημαία και έκαναν τον γύρο του σταδίου και για να μην δημιουργήσουν απορίες, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Διονύσης Χιώτης, έκανε και την παρακάτω δήλωση: «Το να σου βρίζουν την πατρίδα σου και να καίνε την ελληνική σημαία μέσα σε ελληνικό έδαφος, είναι απαράδεκτο και φρικιαστικό. Ελπίζω αυτό που έγινε να πείσμωσε και να πείραξε το ίδιο, του Ελλαδίτες της Ομόνοιας. Ναι αυτή η κίνηση ήταν η απάντησή μου σε αυτή τους την ενέργεια.»

Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/10/blog-post_4646.html#ixzz11OqimfZl

Καμίνης εναντίον σκύλων!

http://farm3.static.flickr.com/2198/1804140650_8ffa1932e6.jpg

Τελικά είχα δίκιο, όσο λιγότερες εμφανίσεις κάνει ο Καμίνης τόσο καλύτερο ποσοστό θα πάρει. Επιβεβαιώνομαι καθημερινώς. Τελευταίο μαργαριτάρι του στην συνέντευξη που έδωσε στον flash.

Απόρησε γιατί επιτρέπεται στο κέντρο της Αθήνας να κυκλοφορούν σκυλιά!

(Απόσπασμα απο την συνέντευξη – την μεταφέρω από μνήμης)

Να υπενθυμίσω ότι η Αθήνα βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη. Είναι μια πόλη βρώμικη χωρίς φωτισμό χωρίς πεζοδρόμια. Η Αθήνα είναι μια πόλη στο κέντρο της οποίας κυκλοφοράνε σκυλιά. Αυτή είναι η κατάσταση της πόλης, της οποίας είμαστε υποψήφιοι δήμαρχοι.

τι θέλει να πει ο ποιητής;

Δηλαδή τι να κάνουμε τα αδέσποτα; να τα διώξουμε; να τα σκοτώσουμε;

Καταρχάς τα σκυλιά δεν γίνονται από μόνα τους αδέσποτα. Πάντα κάποιος κοπρίτης (άνθρωπος) θα τα παρατήσει και θα καταλήξουν αδέσποτα. Αυτά τα σκυλιά αν τα μαζεύει ο δήμος, τα εμβολιάζει, τα στειρώνει, τα καταγράφει με ειδική σήμανση, τότε τι ενοχλούν τον Καμίνη; Γιατί να μην κυκλοφορούν στην Αθήνα; τι θα έπρεπε να τα κάνουμε; να τα εξοστρακίζουμε;

Βρε Καμίνη, το καταλαβαίνω πως σε διαλέξανε τελευταία στιγμή και πως θα πρέπει να γεμίσεις τον λόγο σου επιχειρήματα για πράγματα που μέχρι εχθές δεν ήξερες, αλλά δεν κάνεις τον κόπο να βρεις κάτι πιο σοβαρό και να αφήσεις τα σκυλιά στην ησυχία τους.

http://inhijack.blogspot.com/2010/10/blog-post_2660.html

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;