Φονικό ψύχος στην Ινδία


Τουλάχιστον 100 άνθρωποι, οι περισσότεροι άστεγοι και ηλικιωμένοι, πέθαναν από το δριμύ ψύχος που επικρατεί στις βόρειες και ανατολικές περιοχές της Ινδίας.

Οι θάνατοι αυτοί καταγράφηκαν από την Τετάρτη στο βόρειο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές, την πρωτεύουσα της χώρας Νέου Δελχί, καθώς και στα ανατολικά κρατίδια Μπιχάρ και Τζαρκχάντ.

Σε πολλές περιοχές σημειώθηκαν ακόμα πυκνή ομίχλη και θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Πάντως, η τοπική μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι το κρύο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Το βαρύτερο τίμημα «πλήρωσε» το Ουτάρ Πραντές, όπου συνολικά πέθαναν 72 άνθρωποι μετά από 16 νέους θανάτους που σημειώθηκαν από την Κυριακή, όπως μετέδωσε το δίκτυο CNN-IBN.

http://meteoparea.blogspot.com/2010/01/blog-post_9852.html

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ και κλοπή ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη



Άγνωστοι με Ι.Χ. φορτηγό αποκόλλησαν γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα, το ΑΤΜ τράπεζας που βρισκόταν έξω από το δημαρχείο της Ασσήρου. Στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τη σύλληψη των δραστών.

Άγνωστοι με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το βράδυ, τις εισπράξεις από σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Τούμπας

Δύο άγνωστοι με την απειλή όπλων αφαίρεσαν, λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ, ποσό 500-600 ευρώ από σούπερ μάρκετ, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μεσολογγίου, στην περιοχή της Τούμπας. Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

enimerwsi.gr

Το «όχι» του Ματεράτσι στο επίκεντρο της συνάντησης Πατέρα, Νιόπλια, Αντωνίου

Η οριστική άρνηση του Μάρκο Ματεράτσι που επιβεβαιώθηκε και από τον εκρποσωπό του Κλαούντιο Βιγκορέλι, αλλάζει τα δεδομένα στη συνάντηση του προέδρου του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Νίόπλια και τον Κώστα Αντωνίου. Τα δεδομένα απόκτησης κεντρικού αμυντικού αλλάζουν όπως και τα ονόματα στη μεταγραφική λίστα.

Ο εκπρόσωπος του «Μatrix», Κλαούντιο Βιγκορέλι μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για τον πελάτη του, ο οποίος τελικά δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Μιλάνο: «Είναι πλέον αδύνατο. Για εμάς έχει τελειώσει το θέμα. Μίλησα και με τον παίκτη, αλλά είχα επαφές και με την Ίντερ για το συγκεκριμένο θέμα και πλέον, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως είναι αδύνατο να έρθει ο Μάρκο στην Ελλάδα. Δύσκολα η Ίντερ θα τον αφήσει να φύγει, αφού και ο Μουρίνιο τους είπε πως θέλει να έχει πέντε αμυντικούς στο ρόστερ του, ενώ και ο ίδιος ο Μάρκο προτιμά να μείνει στην Ίντερ».

Τα νέα λοιπόν ονόματα που οι πληροφορίες φέρνουν στο προσκήνιο και αναμένεται να συζητηθούν το μεσημέρι της Τρίτης είναι αυτό του αυστριακού Εμάνουελ Πόγκατετζ αλλά και του διεθνούς Ρώσου αμυντικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς.

Πάντα στα υπόψιν βρίσκεται ο Στάθης Ταυλαρίδης, για τον οποίον οι Γάλλοι έγραψαν πριν μερικές μέρες ότι είχε επαφή με τον Νιόπλια στη διάρκεια των γιορτών. Και φυσικά συνεχίζει να ακούγεται στην Παιανία το όνομα του Σωτήρη Κυργιάκου.

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;