Χ. Κουρούσης: Μα είμαι στη Ν.Δ, δεν έχει αλλάξει κάτι

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Γιάννη Δημαρά δήλωσε: «Εγώ είμαι στέλεχος της Ν.Δ, δεν μπορώ να είμαι σε κάποιο άλλο κόμμα, δεν υπάρχει κόμμα Δημαρά, για να ακολουθήσω στις επερχόμενες εκλογές, δεν υπάρχει και κάποιο άλλο κόμμα το οποίο θα με εξέφραζε, αν ο κ. Δημαράς είχε από πίσω του ένα...
κόμμα να τον υποστηρίζει, θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συνταχτώ μαζί του».
Σχετικά με το ενδεχόμενο διαγραφής του από τη Νέα Δημοκρατία τόνισε μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm: «Δεν το κρύβω ότι αυτή η εξέλιξη θα με στεναχωρούσε, όμως θα την αντιμετώπιζα με ωριμότητα, λογική, σύνεση».
Πάντως ο ίδιος δεν προτίθεται να φύγει από τη Νέα Δημοκρατία και να ακολουθήσει τη Ντόρα Μπακογιάννη σε ένα νέο κόμμα. Ήταν κατηγορηματικός ότι θα παραμείνει στη ΝΔ λέγοντας: «όχι, όχι δεν θα φύγω από τη ΝΔ, ούτε καν θα πάω σε άλλο κόμμα».

http://www.enimerwsi.com/2010/10/blog-post_2343.html

Ελλάδα-Ισραήλ 2-1

Ένα εντυπωσιακό γκολ από τον Σαλπιγγίδη, άλλο ένα από τον Καραγκούνη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην 101η συμμετοχή του, ένας σούπερ Φετφατζίδης και ένας... φιλέλληνας διαιτητής, ήταν τα συστατικά για την συνταγή νίκης της εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Ισραήλ (2-1), που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν δίχως αμφιβολία ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο 20χρονος άσος του Ολυμπιακού μπήκε αλλαγή στο 15' στην θέση του τραυματία Νίνη και αυτή η ατυχία, έκανε μόνο καλό στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας. Ο 20χρονος άσος έδωσε πνοή στην εθνική μας ομάδα με τις εκπληκτικές του ενέργειες και μπαλιές, δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και απέδειξε γι' άλλη μια φορά πως μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.


sport24.gr

Είσαι και παραμένεις ξένος με τους Αθηναίους κύριε Καμίνη

Μας δουλεύει ο Καμίνης;
Πως γίνεται κύριε υποψήφιε δήμαρχε των Πα.Σο.Κ., Οικολόγων, Μάνου, Κουβέλη και λοιπών 'ακτιβιστών' ,να μας λέτε ότι 'σπάει' η εντύπωση ότι είστε 'ξένος' προς τα προβλήματα των Αθηναίων, όταν ο ίδιος παραδέχεστε σε ραδιοφωνική σας συνέντευξη ότι
"Τώρα του γνωρίζω, Τώρα κατεβαίνω στις γειτονιές, Τώρα τους συναντώ. Τώρα βλέπω τα προβλήματα τους".
Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει...
Γιατί τόση αντιφατικότητα λόγου ούτε ο ΓΑΠ.
Εκτός αν τον έχετε πρότυπο... οπότε βρίσκεστε σε καλό δρόμο
Υ.Γ.
ΤΩΡΑ αρχίζουν τα δύσκολα κύριε Καμίνη

http://paspartoy.blogspot.com/2010/10/blog-post_4318.html

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;