50 ειδικοί κάδοι στο Μαρούσι

Φροντίζοντας όχι μόνο για το περιβάλλον αλλά και για την καθημερινότητα των πολιτών, ο δήμος Αμαρουσίου προχωρά στη σταδιακή τοποθέτηση 50 ειδικών κάδων σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης για την περισυλλογή των περιττωμάτων των ζώων.
Καθώς είναι γνωστό ότι το πρόβλημα ρύπανσης δεν οφείλεται στα αδέσποτα, αλλά κατά κύριο λόγο στα ιδιόκτητα ζώα συντροφιάς, ο δήμος πήρε την πρωτοβουλία τοποθετώντας ειδικούς κάδους σε
κοινόχρηστους χώρους με υψηλή επισκεψιμότητα (πάρκα, άλση, πλατείες, πεζόδρομους). Ταυτόχρονα, στους ίδιους χώρους τοποθετούνται πινακίδες που υπενθυμίζουν στους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων την υποχρέωση να διατηρούν τους χώρους της πόλης καθαρούς.
"Η αγάπη για τα ζώα αποτελεί δείκτη πολιτισμού για την κοινωνία μας. Γι αυτό οφείλουμε να φροντίζουμε για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων στους οποίους παίζουν τα παιδιά μας, φροντίζοντας μεταξύ άλλων για τη συλλογή των περιττωμάτων των δικών μας ζώων, καθώς πίσω από κάθε οικόσιτο ζώο βρίσκεται ένας πολιτισμένος άνθρωπος και όχι ένας ανεύθυνος ιδιοκτήτης" τόνισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου , Γιώργος Πατούλης.
realnews

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΚΑ;